Jönköpings Deckardrottning

FÖRELÄSNINGAR

Frida är en omtyckt och populär föreläsare. Hon föreläser om egenutgivning, sina böcker och hur man gör för att faktiskt våga följa sin dröm. 

Du kan anlita Frida som föreläsare eller i paneldebatter kring skrivande och författarskap.

Hör av dig för mer information!

Referenser

Idag hade min skola celebert besök av Frida Moisto som pratade om sin författarkarriär och skrivprocessen. Hennes tips till alla som inte vet om de vågar vissa saker är att tänka ”vad är det värsta som kan hända?” Jag kan verkligen rekommendera Frida som föreläsare!

Fruvessosbokhylla

”Våga och vinn” var det budskap som författaren Frida Moisto förmedlade till oss åhörare, elever och personal på Fenix Kultur och kunskapscentrum i Vaggeryd, när hon föreläste om sitt författarskap och sin bok ”Som Nitroglycerin”. Men lika mycket en föreläsning om författarskap var det en föreläsning om mod att hantera livets svårigheter och om att tro på sig själv och gå sin egen väg. Strålande föreläsning! Önskar att fler gymnasieungdomar fick ta del av hennes inspirerande ord!

kulturladies

Idag har alla årskurs tvåor på ED fått lyssna på författaren Frida Moisto. Hon föreläste om hur det är att våga skriva trots att man är dålig på att stava, hur man går tillväga för att ge ut en bok utan förlag. Tack för två riktigt bra föreläsningar!

Erik dahlbergsgymnasiet
Scroll Up
Webbdesign by Sofia's Creative Space